1/8

Giaveno (To) - ITALY

House for the caretaker of the School Complex "Anna Frank" Giaveno

Client: Municipality of Giaveno

Designer: Ing. Carlo Ostorero

Collaborators: Ing. Stefano Ghedin, Ing. Marco Bertelli, Ing. Alessandro Soffredini, Ing. Gianluca Santosuosso Structure: Studio Ing. Giovanni Pacchiotti

Facilities: Studio Ing. Giovanni Pacchiotti

In front of the school building "Anna Frank" a house is built according to the criteria of bio-architecture. A structure in Timber Frame coated and completed using only dry construction technologies. The bioclimatic exposure optimizes the solar energy production and places the building in the best energy class.

2010

CONTATTI

CONTATTACI:

Tel: +39 011 56 91 627

Email: carlo.ostorero@gmail.com

Via Locana, 14

10143 Torino - ITALIA

  • Grey Facebook Icon