1/9

Santo Stefano Roero (Cn) - ITALY

Multifunctional center Palarocche Santo Stefano Roero

2009

Client: Municipality of Santo Stefano Roero

Designer: Ing. Carlo Ostorero, Arch. Corrado Napoli, Arch. Simone Sibona

Collaborators: Ing. Alessandro Soffredini, Ing. Marco Bertelli, Ing. Stefano Ghedin

 

In the area restricted panoramically  by the "Rocche"(which are geological formations due to the ancient presence of the sea beds) the project proposes a volume extended horizontally that underlines its relationship with the most spectacular view of  the landscape. The mixed structure of steel and wood offers an uninterrupted space that is suitable for hosting small fairs, conventions or festivities of the local community.

CONTATTI

CONTATTACI:

Tel: +39 011 56 91 627

Email: carlo.ostorero@gmail.com

Via Locana, 14

10143 Torino - ITALIA

  • Grey Facebook Icon